talven taikaa

Runoilija mämmi 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jokainen päivä voi olla parempi kuin eilinen
 

niin puhdas hanki

niin valkoinen äärettymyys

en voi astua
en rikkoa pintaa

käännyn
palaan takaisin...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttavan kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot