äidille

Runoilija mämmi 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jokainen päivä voi olla parempi kuin eilinen
 

toisinko sinulle aamiaisen vuoteeseen
ja laulaisin
ehkä laulan,mutta aamiainen ei onnistuisi

keräisinkö sinivuokkoja
ehkä,onhan ne niin kauniita vaikka sinä et niitä huomaisikaan

laittaisinko kauniin lahjapaketin
ehkä,vaikka et sitä noteeraisikaan

vai istuisinko viereesi
laittaisin kädet yppärillesi
silittäisin poskeasi
ehkä,sillä se on jotain minkä ymmärrät
ja saisin pienen hymyn huulillesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

miten lämmin ja kaunis

Riipaisevan kaunis on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot