hämäristä rappukäytävistä

Runoilija Innuendo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Neljätoistavuotias tyttö Pohjois-Suomesta.
 

huuda pelkosi
huuda melankoliasi
    silmistäni sisään

minä en välitä
(sillä minä en kuule,
                    minä näen)

rakeisia mustavalkofilmejä

                      avunh u  u   t    o     j      a
hämäristä rappukäytävistä

minä en välitä
(sillä kukaan ei kuule,
               minä en tiedä)

kuka olisin ilman
   varjoja ruumishuoneen

                     kynnyksellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot