Jotain toisin

Runoilija Janina94

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saanko sulle suuttua,
asioihisi puuttua?
Käytöksesi on pahasta,
enkä siedä sitä ees rahasta.
"Voisitko tuon lopettaa?",
yritän sulle sopertaa.
Et kuitenkaan mua kuuntele,
vaikka sulle huutelen.
En tiedä ratkaisua tähän,
joten kesken asiani jätän.
Silti mieltäni häiritsee,
miten uhrisi pärjäilee.
Olisinko voinut tehdä toisin,
että uhrisi elämää jatkaa voisi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nyt mä tajuan.... Veihän se aikaa mut nyt sun runo avautu mulle

Näitähän sitä toisinaan joutuu miettimaän.

 

Käyttäjän kaikki runot