Nimetön

Runoilija Nissukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos ei olisi ollut meitä,
ei olisi nyt kahteen osaan
jakautunutta rakkautta.

Jos en olisi rakastanut,
en olisi tuntenut sydämelläni.

Jos olisin tehnyt kaiken toisin,
ei sisimpäni olisi ehkä nyt kuurassa.

Mutta voisivat ne kyyneleet silti jäätyä poskilleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

uskomattoman kaunista, herkkä ja kipeä runo, kosketti syvältä.

 

Käyttäjän kaikki runot