Särkyvää

Runoilija Nissukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huudan seinälle
sanat pomppaavat vasten kasvojani
satuttaen

silmin sumennein
lyön peilin rikki
kävelen lasisirujen yli

en tunne mitään
näen vain punaista
tyhjää

kiedon ympärilleni valkoisen lakanan
kävelen ulos
yön turvaisaan usvaan

tuuli hyväilee poskeani
tuudittaa kehoani
antaa siivet

tänä yönä minä olen niin vapaa
lähden lentoon
annan itselleni luvan päästää irti tuskasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin koskettava ja surullinen runo, kylmät väreet kulkivat selkäpiissäni...

Syvältä koskettaa tämä

koskettavan taidokkaasti valitsit nämä lauseet tähän runoon, pidin paljon

Pidin ja kovin itselle "sopiva" juuri tänään

 

Käyttäjän kaikki runot