sinä

Runoilija Nissukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tähtiä on miljoonia,
minulle vain yksi.

Vesiä virtaa tuhansittain,
minun janon sammuttaa vain tietty.

Aurinko hyväilee kaikkia,
sinä vain minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittavan herttainen runo..näin se on..yksi ylitse muitten..

Ihanaa tunnetta täynnä rakkautta, hyvä runo

Kaunis, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot