Kaakaota ja kyyneliä

Runoilija Jenina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jyrsin näkkäriä
voilla voideltua
palan painikkeeksi
kylmää kaakaota

En kestä enää
tätä synkkää olotilaa
jota sä et ymmärrä
et ees tarjoo empatiaa

Toivoisin että joskus näkisit
mun sisimpääni
Ehkä niin oppisit
ymmärtämään mun tunteitani

En mä tahallaan oo paha
vaikka väität niin
Pahaa on vain se olo
mun sisälläin

Huonoimpina hetkinäni
mä eniten tarvisin sua
en sitä että haukut
vaan että halaisit mua

Palat melkein juuttuu kurkkuun
kun nyyhkytän ja itken
Kaakao maistuu suolaiselta
kera kyyneleiden

Selite: 
Joskus ikävät tunteet muuttuvat näin sanoiksi paperille...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin (:

 

Käyttäjän kaikki runot