tunteist....

Runoilija huolimaton-

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmönen mä oon ;)
 

Menetin ehkä elämäni tärkeimmän ihmisen.
miten voisin kuvailla näitä vaikeita tunteita.
en voi, enkä osaa kuvailla tätä tunnetta,
tämä on niin vaikeaa minulle tällä hetkellä.
voisin jopa sanoa että rakastuin tähän tiettyyn henkilöön.
en ole pitkään aikaan tuntenut näin.
mutta miksi iskit jäätävän puukon sydämeeni.
en saa koskaan sinua takaisin,
ymmärrän pikkuhiljaa
että olen menettänyt sinut.
Teit minusta onnellisen,
kun tapasin sinut.
ei yhdessä keritty paljoa tekemään,
mutta olen iloinen
mitkä hetket sain sinun kanssasi viettää.
Olisin valmis antamaan
melkein mitä vaan
jos vain saisin sinut
vielä
kerran viereeni ja
kuulla ihana äänesi.
kun kosketin sinua
niin minulle tuli lämmin.
olet niin ihana,
lämmin,
suloinen.
toivottavasti vielä
kohdattaisiin tulevaisuudessa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot