kokeilu runo

Runoilija huolimaton-

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmönen mä oon ;)
 

saat minut aina hymyilemää jutuillasi, tuot iloa elämääni.
mukava, iloinen, nätti ja ihana olet sinä, mikään ei sua voi korvata.
tulevaisuuteni kohtuullisen hyvältä näyttää kun sinuun tutustuin.
jatkammeko tätä yhteistä taivalta yhdessä? 

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot