tunne... :/

Runoilija huolimaton-

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmönen mä oon ;)
 

Tunteet on pinnassa, miten minä voin ne hallita.
En voi hallita tunteitani, itken kunnes kuolen.
Olen aivan rikki, miksi sinun piti lähteä,
En kestä tätä tuskaa.
Olen aivan rikki, eksynyt kuin rääpäle,
Miten pääsen elämääni takasin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot