ilman sinua...

Runoilija huolimaton-

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmönen mä oon ;)
 

kai se on huomattu,
et ihminen on yksinäinen,
jos ei ole ketää,
kuka olisi lohduttammassa,
siinä vieressä.
ilman sinua,
en ole,
yhtään mikää,
pelkkä nolla vain.
ilman sinua,
sydän huutaa tyhjää,
ilman sinua,
taivas on koko ajan musta,
ilman sinua,
ei ole,
aurinkoa..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot