VI (1648 päivää)

Runoilija 03d7a8a6fc8c0d5e85d78c2695674da3

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.10.2011
Viimeksi paikalla: 29.9.2018 3:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jossain tuolla minä olen, kilometrejä kasvaneena, valmiina, olen sinun.
 

sinusta minä löydän lohtua
vaikka tiet ovat pitkiä
edes välillä askeleeni
kevenee

ymmärsin rakkauden muuttuvan
enää se ei ole paha asia
nyt tiedän miltä tuntuu
kun on joku, jota oikeasti tarvitsee

ja joka
tarvitsee takaisin

sinun kätesi ovat minun turvapaikkani
joihin tartun, kun joudun pakenemaan

itseäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvien tunteiden runo.

 

Käyttäjän kaikki runot