IV (lokakuu)

Runoilija 03d7a8a6fc8c0d5e85d78c2695674da3

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.10.2011
Viimeksi paikalla: 29.9.2018 3:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jossain tuolla minä olen, kilometrejä kasvaneena, valmiina, olen sinun.
 

kaikkea muuta tapahtuu, paitsi hyvää
tunnen olevani väsynyt päästä varpaisiin
kelpaamattomuuden tunne painaa hartioilla
joka yö samat painajaiset

onko elämä huono, vai minä entistä heikompi
kai kaikilla tietty raja on,
mihin asti jaksaa tuhannen kilon kiveä kantaa

jotkin aamut toisia kevyempiä
kun avaan kaihtimet ja silmiä häikäisee

hetken tyven ei silti lohduta,

mörköjä on
joka puolella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rankkaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot