II

Runoilija 03d7a8a6fc8c0d5e85d78c2695674da3

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.10.2011
Viimeksi paikalla: 29.9.2018 3:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jossain tuolla minä olen, kilometrejä kasvaneena, valmiina, olen sinun.
 

Tämä on matkan puoliväli
ei alku, eikä loppu
tämä on se kun mitään ei tapahdu
kaikesta on aikaa ja kaikkeen
on vielä
niin pitkä aika

ja maisemat ovat samoja
kilometri kilometriltä

vieraita kasvoja kyllä riittää
muttei edes yhtä

syliä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot