I

Runoilija 03d7a8a6fc8c0d5e85d78c2695674da3

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.10.2011
Viimeksi paikalla: 29.9.2018 3:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jossain tuolla minä olen, kilometrejä kasvaneena, valmiina, olen sinun.
 

Miksi elämä ei
aina voi olla hyvä

näitä päiviä kun tuntee
myrskyn taas lähestyvän

jokin kouraisee syvältä kun kuulen
Kentin soivan
du är allt jag har kvar
on satanut jo
viikkoja

kenen elämä tämä on jos ei minun omani
kenen nämä muistot joilla ei enää ole kasvoja
vain kynnet joilla raapia

kenen elämä tämä on jos ei minun omani
miksi se ei voi
aina olla hyvä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä runo! ajan kertomaa miksi minä jos olisin. pidin todella paljon..

kontrastin ja suhteellisuudentajun takia, maybe?

Runosi sanat putoilevat eleettömästi, silti tuntuvasti. Pidän.

Upeita runoja!
Hyvää syntymäpäivää ja elämää eteenpäin!

 

Käyttäjän kaikki runot