Solukuolema

Runoilija Decadent

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2008
Viimeksi paikalla: 9.10.2020 23:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.3.1991

Baudelairen mukaan runon pitää välttää merkityksen suoraa esilletuomista, vaikka aihe on reaali. Olen samaa mieltä, ja pyrinkin runoissani kai eniten modernismiin.

 
 

En tiedä mitä hän ajattelee
ruusuraudallaan ratsastaa
kapitalismia kontissaan
aina ajossa ei ikinä ajoissa
ajaa tänne ajaa minua ajaa pois

En käsitä mitä tunnen
sympatisoin symbolismia
funtsin fundamentalismia
niinkuin siinä mitään merkityksiä ois
pyörittelen päässäni pyörittelen päätäni
ja kadotan suunnan täysin

Minä kärsin kaipauksesta.
Tartun pulloon tunnotta
ja herään unesta joka on paljon parempaa
Minä kärsin kaipuusta
ikuiseen uneen
tuhoan aivosoluja tahallaan
tapan ne yhä uudestaan.
Vannon ettet palaa
Et tuhoa kokonaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ei niin hauskaa
mutta totta monelle
pulloon tai tölkkiin tunnotta kiinni..

aivosoluja tuhoten
joka siemauksella..

kaipuu tuhon koordinaatteihin

"45 " " 12" "222" "308"

ja itäistä pituutta pikkasen lyhentäen:
pohjoisen leveily kyllä riittää vaimentamaan
nuo kaliiberit..

:D

 

Käyttäjän kaikki runot