Ikuinen taistelu

Runoilija BlackIce

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eletään vaan kerran, jokainen päivä voi olla viimeinen, joten eletään sen mukaan :D Joskus elämä on yksinkertasesti vaan liian hankalaa ymmärtää tai joskus vaan ei kestä.
 

Elämä tappaa...
Se kuihduttaa...
Imee kuiviin...

Mut mä pistän vastaan
Imen elämästä voimaa...
Täytyn kaikista elämän nautinnoista..

Mä päihitän elämän..

Tää on kahen kamppailu..

Mä päätin ottaa elämästä kaiken irti ja elää täysillä..
Potkikoon elämä sitten myöhemmin päähän..

Mut mä johdan tätä taisteluu nyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin sitä pitää, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, hyvä asenne runo ^^

Vahva, voimaannuttava runo

 

Käyttäjän kaikki runot