Tyhjä..

Runoilija BlackIce

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eletään vaan kerran, jokainen päivä voi olla viimeinen, joten eletään sen mukaan :D Joskus elämä on yksinkertasesti vaan liian hankalaa ymmärtää tai joskus vaan ei kestä.
 

Mä olen tyhjä.
Mun sisälläni ei ole mitään.
Ei edes surua,vihaa tai rakkautta.
Olen tunteeton ihminen.

Muo ei voi satuttaa,
koska ei ole mittän mitä satuttaa.
Mä voin tehdä haavoja kehooni,
koska en tunne tuskaa.

Olen kuolematon.
Kuolen vain,
jos joku löytää tunteeni.

En halua tuntea sitä tuskaa,
tuskaa jonka takia itken,
jonka taki käperryn kerälle.

Haluan tuntea sen rakkauden,
jonka takia hymyilen,
jonka takia luotan taas toisiin.

Älkää etsikö tunteitani,
koska rakkautta seuraa ain tuska ja suru.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno! Kuvailet asiat jotenkin... realistisesti? silti kierrellen? ...miten vaan, pidän joka tapauksessa<3

 

Käyttäjän kaikki runot