Sisaruus

Runoilija Ma-ppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.7.1946

* * **ILOA VALOA JA RAKKAUTTA ! ****
Sanoo niinku ajatteloo, kirijoottaa niinku puhuu !

 
Ku on kakarana nukuttu
mukkavääräs
olokipatjan päällä
sisoonkans
se tietää

sille voi sanua suorahan
jotta pirä ny sä
ne tupperinkutsut
mä voin tuora nisut

tai sitte
soittaa ja sanua jotta
moon itkiävollottanu
koko ainusen päivän
äireenikävää

sitte seki porajaa
äänestä kuuloo jott'on
pala kurkus

muistellahan yhyres
nauretahanki lopuuksi
ku siskoo muistaa
sellaasta mitä min'en muista

moomma jo vanhoja
itte mummuja
mutta sille voin olla se sama
isoosiskoo
ja se mulle pikkusiskoo

naisia me oomma
tierämmä justihin miltä tuntuu
orottaa
lastenlastensa syntymää

pitää soittaa ja sanua
se ymmärtää jo hengityksestä
mitä siskoo meinaa sanua

sitä rakastaa niinku oikiaa kättänsä

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On se ihanaa jos sisarukset tulee noin hyvin toimeen
Toivonpa, että tämä on välähdys tulevasta, minun ja rakkaiden siskojeni. :) Huumorin ja koskettavuuden yhdistelmä tässä runossa on vertaansa vailla.
 

Käyttäjän kaikki runot