Kyllä mä vielä muistan

Runoilija Ma-ppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.7.1946

* * **ILOA VALOA JA RAKKAUTTA ! ****
Sanoo niinku ajatteloo, kirijoottaa niinku puhuu !

 

Sellaasta se on

kyllä mä sen muistan

ku oli se aika kuukauresta

 

ei siitä kukaa nainen oo aiva

mainittemata pääsny

 

muistanhan mä ny sen

ku aina olis pitäny

justihin silloon

ku mull'oli Ne

 

toisella hormoonit

jylläs

käänti kiukkuusta selekänsä

 

sitte ku n'oli oli ohitte

ei muutoon jaksanu

hiki valuu

pää tuli kipiäksi ku ajatteli

jos sitte taas

tuloo paksuksi

eikä millää enää viittisi

 

piti puhua

tai olis pitäny puhua

 

vaihrevuosista

 

niistä olis vain pitäny

jaksaa seliittää

niinku pienelle kersalle

sille miehelle olis pitäny

opettaa

naisen anatomiaa ja

sitä mitä on olla nainen

 

emmä siltikää tierä

olisko siitä ollu mitää apua

ku s'ei kertakaikkiaan

ymmärtäny naista

 

enkä mä enää jaksanu

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitä sitä selittelemään, sopeutuvat kuitenkin.  Hyvä runo
Siinä on oppituntia miehille kuin muistutus naisen anatomiasta ... vaatii yhteispeliä/-vastuuta toisesta !
 

Käyttäjän kaikki runot