Nimetön

Runoilija Ma-ppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.7.1946

* * **ILOA VALOA JA RAKKAUTTA ! ****
Sanoo niinku ajatteloo, kirijoottaa niinku puhuu !

 

Syysaurinko
kera sunnuntailapsen
valaisi päivämme
iloa tuoden

rakkauden lapsi
luoksemme saapui

tervetulleeksi
toivotamme
riemulla vastaan otamme

onnellista elämää
pienelle
enkeleitä vierelle

syliä ja rakkautta
myös
äidille ja isälle
me kaikki läheiset annamme

31.8.2014 kirj. mummamuori

Selite: 
Kiitollisena toisesta tyttärentyttärentyttärestä <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot