24.10.-kaks kuukautta jouluhun

Runoilija Ma-ppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.7.1946

* * **ILOA VALOA JA RAKKAUTTA ! ****
Sanoo niinku ajatteloo, kirijoottaa niinku puhuu !

 

valakoonen taikka musta
valaastuna
koristeltuna
s'on juhula

punaasella
veheriääsellä
kullan ja hopian färiillä

siitä sen tuntoo

kuusenhakojen
kaneelin
piparin
kinkun ja lanttulooran
sielua hiveleväs tuoksus
tuloo joulu

aina se tuloo oli sitte lunta tai ei

rakkauren juhulahan se on
ei siinä muuta tarvita
ku sitä valua

eikä oo mikää pakko olla
nuotakaa asioota

pelekkä rakkauski piisaa
sitä vain luuloo
tarvittevansa muutaki

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-näin juuri!Onnittelut!
 

Käyttäjän kaikki runot