Sitte ku

Runoilija Ma-ppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.7.1946

* * **ILOA VALOA JA RAKKAUTTA ! ****
Sanoo niinku ajatteloo, kirijoottaa niinku puhuu !

 
Sitte ku

sitte ku ollahan
voitonpuolella

sen jäläkihin
ku saarahan elämä
järiestyksehen

sitte ku meill'on
kaikkia

tavaraa
vietäväksi kirpparille

vai ny
ku viä eletähän

vois oikeen tosisnansa
pistää vitosen silimähän


ELÄÄ

ku mitää ei
saakkaa joukkohonsa



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oon juuri tästä samasta aiheesta meinannut kirjoittaa :D
semmosia sittekuita me ollaa toisinaan ihan liikaakin. Joo mitään ei saada mukaan. Pitäis opetella nytteku :-)
elää tässä ja nyt on parasta mitä tiedän, hyvä runo
Tosiaankin kannattaa elää tätä elämää hyvin.
Joskus jotain voi suunnittella tulevaan, mutta enimmäkseen on syytä elää hetkessä. Hyvä runo.

Kaikenlaiset sitku, mutku ym. jossittelut ja tekemisen/olemisen siirtämiset ovat turhia.

Täytyy elää täysillä juuri nyt tätä hetkeä.

Hyvää syntymäpäivän iltaa ja onnellista aikaa jatkossakin! 

Niin hyvin sanottu !
Hyvää syntymäpäivää.

Kiitos, ihan sattumalta vilikaasin sivuulle ja kappas, onnittelujahan täälä !

Kiitos Epeli !

"Sitte ku" luet tämän, saat <3 halauksen
onnittelujen kera ;) Oikein ajankohtainen runo,
ainaskin mulle, kiittelee runoystäväsi Marle.
Kiitos Marle !
"Sitte ku"...juhlitahan, niin sitte juhlitahan kunnolla!
Nii että oikeesti Hyvää Syntymäpäivää..
Halailee Marle Ma-ppia, runoystävää ...hmmm...
nii ja pomoo ;)
 

Käyttäjän kaikki runot