Oikias vai Vääräs

Runoilija Ma-ppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.7.1946

* * **ILOA VALOA JA RAKKAUTTA ! ****
Sanoo niinku ajatteloo, kirijoottaa niinku puhuu !

 

Varmahan oon vääräs

ku en haluasikkaa

olla oikias

tai ainaki toivon jottoon

taas vääräs ku

kuvittelen olevani oikias

 

sellaasis asioos

mikkä pyörii pääs

olis paree olla vääräs

vaikka kuinka luuloo

jotton oikias

 

pohojalaasakan päätä ei

saa kääntymähän

eikä ajatuksia muuksi

muuttumahan

ku son päättäny

jott'on oikias

 

ei millää saa

ittiänsä uskomahan

jott'on ny vääräs

 

ja toinen vain nauraa

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä. oikeassa olijat ovat oikeassa viimeiseen hengenvetoon asti
Tämä loppu :D

Eikä pään kääntymättömyys pelkästään pohojalaasakkaa koske, vaan luulen että useimmilla naisilla on välillä näitä niskavaivoja.
 

Käyttäjän kaikki runot