Aamuvalo

Runoilija Ma-ppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.7.1946

* * **ILOA VALOA JA RAKKAUTTA ! ****
Sanoo niinku ajatteloo, kirijoottaa niinku puhuu !

 

Valon sokaasemin silimin

näköö vain syrämmellänsä

 

se ei näytä pimiältä

 

s'on suurien tunteeren laajentama

tilateos
se syrän

 

valo on nousnu jo

koivunlarvoohin

 

pisarat kiiltää

 

hyvä on ihimisen alaata

levännysin silimin

ja syrämmin

juomahan aamukaffia

virkistäväs

hilijaasuures

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnelma kohdillaan runossasi
Lempeä runo, jonka kerronta saa hyvän mielen aikaiseksi.
Kiitollisuus
Mukava, lämpöinen runo.
 

Käyttäjän kaikki runot