Sanat

Runoilija Ma-ppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.7.1946

* * **ILOA VALOA JA RAKKAUTTA ! ****
Sanoo niinku ajatteloo, kirijoottaa niinku puhuu !

 

sanojen valinnalla
saa joskus
aikahan pahaa

valikooruulla sanoolla
hyvääki

ku niis on oikia sävy

hengettömän ohkaanen
se raja

sanat

ne merkittöö
kirijootettuna palijo

puhuttuna silti enemmän

jos vain kuuloo
sen sävyn oikeen

Selite: 
10.5.2009
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanat satuttavat, olet oikeassa.
Ja lääkitsevät, kun ne sanotaan
oikeassa paikassa oikein.
Runosi riveillä eletyn elämän
viisaus ja hyvyys :)

Noin se, ihmiset ei vaan muista

Niinpä, aivan totta. Hyvä runo

Viisaita sanoja runossasi

Siin oot nii oikees ku vaa voi ol !

niin, ihmisellä on kaksi korvaa pitää muistaa kuunellakin mitä sanoja sanoo, ehkä sitten ymmärtääkin enemmän, mutta jos itse on suulas, sitä ei malta kuunnella, hieno runo

niin käypä
päivään tähän

Viisaita sanoja

Hyvää syntymäpäivää . Runossa on elämän taikaa.

Ko osaiski aina valkat juur nee oikkia sana...

Hyvä runo !

Ja ihanaista syntymäpäivää =)

Sanoilla voidaan haavoittaa, kuin myös haavoihin balsamia siloittaa.

Siunauksellista syntymäpäivää.

Varovaisempi pitäisi sanojen kanssa olla. Niillä tulee satuttaneeksi kanssaihmisiä. Toisaalta sanomattomuudellakin saa satutettua. Raamatussa joku jossain kohtaa pyytää vartijaa huulilleen. Minäkin pyydän sellaista, vartijaa, joka päästää vain hyvää tekeviä sanoja ulos.
Sepäse puhut asiaa, mutta joskus on hankala löytää kuivuneen purkin pohjalta se oikea sävy.
Runosi sävyn voi jopa kuulla.
Sanoissasi on viisautta.
Aivan niin se on.

Ihastuttavan ihanaa ja ikimuistoista syntymäpäivää! <3
Viisaita sanoja.
 

Käyttäjän kaikki runot