Kirkkahas kevätaamus

Runoilija Ma-ppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.7.1946

* * **ILOA VALOA JA RAKKAUTTA ! ****
Sanoo niinku ajatteloo, kirijoottaa niinku puhuu !

 

lämpööstä kohori mennähän
moneski mieles

tästä ny starttaan
syliä kohoren
 
ku lauhtuu ilima
päiväki lämmittää sisuksia

aurinko valaasoo
mukkaasen tien
 
kirkkahas kevätaamus
ilonsiemenet
rupiaa kasvamahan
 
pääsiääskaktus
puhkes
punaasin kukin
laulamahan uutta kevättä
 

Selite: 
Seuraava kirijani PÄLÄKÄHRÖKSIÄ lähti painohon ! Runoja ja tarinoota murteella ilimestyy toukokuun lopulla :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä hymyilyttää #:-)

todellakin, päivä päivältä se lähempänä, kevät ja puiden uudet vihreät lehdet, kaunis runosi

pursuat hyvää energiaa

Kiitos ilon siemenistä!

Komeasti soivaa murrerunoutta, hienosti sanailtuna. Onnittelut julkaisusta!

Sylihän on tärkeimpiä asioita maailmassa

Onnittelen!

Mukava runo

 

Käyttäjän kaikki runot