Maisema

Runoilija Ma-ppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2005
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.7.1946

* * **ILOA VALOA JA RAKKAUTTA ! ****
Sanoo niinku ajatteloo, kirijoottaa niinku puhuu !

 

Näitä tunnelmia

ei saa sanoon kuvatuksi

 

mettän salaperäästä

lumisuutta

 

sitä peltojen

hilijaasta sanomaa

joka ei tällä ilimalla

näytä

leipäaitalta

ei silimin nähärylle

löyry sanoja

 

ku koko päivä on

kaharen pimiän välis

sininen

 

hämyynen

 

pirätöksis

 

 

ihiminen pienuuresnansa

taapertaa

lumista polokua

 

hissuksensa

käveleskelles

näköö ja kuulooki

äärettömän hilijaasuuren

 

oksat orottaa

tuulta

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuin suoraan vanhasta "Niskavuori" -elokuvasta.
Mukava, hyvä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot