Kauemmaksi maailmaan

Runoilija Vadelma-elma

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydämen sykkyröiden purkailija.
 

Isän olkapäiltä näkee enemmän
isän hartioilta kauemmaksi maailmaan
kun on koko päivän itse tutkinut tätä palloa
on hauska hengähtää hetki
ja katsella korkealta vain

pom pom pom

pari hyppyaskelta
ja nauru pulppuaa

Sillä hetkellä

minä mietin kaikkia maailman isiä
jotka eivät halunneet poikiaan

kaikkia maailman äitejä
jotka eivät tahtoneet lapselleen isää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot