kesken

Runoilija Pipa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

lähden pois sinusta
tavoittamattomana
katkerana

peilinä särkyneenä
sieluna mustana
ruumiistani kuolleena

vaikken ole valmiina

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo,
jonka haavoittuneisuus koskettaa, minuakin.

 

Käyttäjän kaikki runot