No one but you

Runoilija Dimroth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You know and you will know me - I'm the one big trouble when I walk in your life.
 

Vielä pieni hetki sitten,
siinä olit kauniina ja haavoittuvaisena.
Siinä sinä olit, hengitit ja nauroit.

Aikaa kuluu,
aika tikittää,
aika loppuu aina kesken!

Vielä pieni hetki sitten,
makasit siinä,
muiden armoilla.
Kätesi kädessäni,
itkin ja rukoilin - jotain mihin usko en.
Sinä yönä, näimme maailmasta julman totuuden.

Herää rakas!
Kuuntele ääntäni ja tule takaisin!
Aikasi ei ole vielä.
Kulta, pyydän, herää!

Nyt olet poissa,
syvässä unessa.
Et tule takaisin,
vaikka pyytäisin.
Katson taivaalle ja sinut näen,
jäin yksin uhriksi tälle maailmalle.
Nyt aika ei kulu,
aika vain hidastuu
ja minä odotan omaa aikaani.

Selite: 
Rakastin sinua Eero Heikkilä, rakastan vieläkin ja tulen aina rakastamaan. Lepää rauhassa rakas, I will see you later.
Kategoria: 
 

Kommentit

Paljon paljon paljon voimaa sinulle. kaunis runo, hätkähdytti kun ymmärsi mistä kyse..

 

Käyttäjän kaikki runot