I can't get you out of my mind

Runoilija Dimroth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You know and you will know me - I'm the one big trouble when I walk in your life.
 

Kadulla juoksin kyyneleet silmissäni,
kunnes näin sinut taas.
Siinä olit edessäni niin kuin taivaalta pudonnut enkeli.

Siivet sinun rikki on,
rumat ja likaiset.

Sydämesi

Se on kaunis,
ei
vaan kaunein.

Miksi ilmestyt kun kyynel tipahtaa,
miksi pimeinkin yö on sinun kanssasi valoisaa?

Olet kaunis ja ikuisesti minulle mysteeri.
Vaikka vuodet vierivät ja me muutumme,
vetovoimasi ei muutu tai edes heikkene.

Mysteeri,
olet minun pieni mysteeri.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot