Monster and me

Runoilija Dimroth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You know and you will know me - I'm the one big trouble when I walk in your life.
 

Pakenen,
menneisyys
seuraa.

En pääse karkuun,
se tavoittaa minut.

Miksi kuulen nimesin aina uudestaan?
Ihan kuin tavoittelisin sinua salaa,
muilta ja itseltäni.

Annathan anteeksi,
teot muuttuivat menneisyydeksi.
Revin ja syötin myrkkyä mieleesi,
nyt kaikkeni tekisin

- jos voisin

Jotta olisit yhtä kaunis niin kuin ennenkin,
ennen kuin sinusta hirviön tein.

Olen pahoillani,
rakas ystäväni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot