Tiesitkö sittenkään

Runoilija Dimroth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You know and you will know me - I'm the one big trouble when I walk in your life.
 

Luulit - helppo olisin
Ymmärsit - sinun olisin

Miksi?
Koska egosi niin suuri,
todellisuuden peittosi.

Itkit perääni,
krokotiilin kyyneleet.

Kuvittelit,
että sinua kaipaisin.

En jakanut pienintäkään ajatusta sinuun.

Mikä luulet olevasi?
Taidetta vai kenties jumala?

Esitit ehdot minulle,
kuin olisin jokin kouluttamaton eläin.

Olen korkeampi,
kovempi
sekä näkyvin.

Toisin kuin sinä,

rakas lemmikkini.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

valtapeliä kaikki tyynni. viimein säe loistava.

 

Käyttäjän kaikki runot