valtajahti

Runoilija viivakoodicello

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

12 456789
 

valtajahti

torahampaat uurtavat seiniin maisemaa
minä kyyristyn ja vajoan syleihin

”onneksi sinun ei käynyt kuinkaan”

onneksi minulle
mutta moni jäi nälkäiseksi
yhä useampi sai hammassäryn

minulle jätettiin vain veren maku suuhun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

isolla tunteella varustettu teksti, joka maalaa minun mieleeni yöllistä maisemaa. hienoa luettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot