Eivätkä päästä lähelleen

Runoilija carpe diem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2006
Viimeksi paikalla: 7.9.2023 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1990



Kuka minä olen tässä hetkessä
 
 


                 .

Palavat perhoset
Lentävät tulisielut
Yön pimeinä tunteina
Nousevat eilisen tuhkasta
Vieraat, niin kovin vieraat
     .

Haparoin pimeyttä
Siipeni irti nypityt
Sammuneet ovat syliisi
                          .


 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, että eivät päästä lähelleen.
Surumielistä perhosen lentoa ja lentokyvyttömyyttä.
vähän suruisan mielen antaa tämä hieno runo
ja herää kysymys
miksi siivet ovat sammuneet?
 

Käyttäjän kaikki runot