Katkeran kulma

Runoilija carpe diem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2006
Viimeksi paikalla: 7.9.2023 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1990



Kuka minä olen tässä hetkessä
 
 

Olen kuullut tuulen laulavan
Olen kuullut tuulen huutavan
Raivoavan läpi kylmän sateen
Olen kuullut maan hiljaisuuden
Kun ei ole ollut voimia jatkaa

Ilmapalloja taivaalla
Ja pohdin
Kuinka linnut ansaitsivat siipensä
 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä tuntuu olevan jotain ylevää ... katkerasta kulmasta huolimatta tai ehkä juuri siksi : Hyvä runo ...ajatteleva ja tunteva !
Mielenkiintoista pohdintaa. Linnut ovat niin keveitä ;)
 

Käyttäjän kaikki runot