Kannattele

Runoilija carpe diem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2006
Viimeksi paikalla: 7.9.2023 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1990



Kuka minä olen tässä hetkessä
 
 
vielä auki matkani pisteille
käsissä karttoja joidenkin muiden
eksyneet askeleeni, väsyneet jalkani
levähdän vain hetkeksi rinnallesi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

iskee kuin sata ajokoiraa kintereillä. Haikea mutta eteenpäin katsova. Pidin.
Matkantekoa yksin ja välillä kaksin... viimeinen rivi sykähdyttää.
Sykähdyttävä runo, tykkään.
Koskettavaa, toivottavasti saat levätä pidempään, hänen rinnallaan <3
Aina ei tarvitse reittiään tietää
vaikka virran mukana ajelehtiminenkin voi joskus olla raskasta. Turvasatama on hyvä paikka olla. Hieno runo.
 

Käyttäjän kaikki runot