Vastapainona

Runoilija carpe diem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2006
Viimeksi paikalla: 7.9.2023 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1990



Kuka minä olen tässä hetkessä
 
 

Aamun usva oli hiipinyt seitteihin


Viljaa kultaisempaa oli vain valo
Joka lopulta jää varjoihin kiinni

Toisissaan syleilevät
Hetkensä varastaneina

Luopuvat omistaan 
Ovat yhtä 

Vain tuulen henkäyksen hetken
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, ihmisen elämä täällä on kuin hetken henkäys.
Tää on niin ihana !!!
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot