Ihoni

Runoilija carpe diem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2006
Viimeksi paikalla: 7.9.2023 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1990



Kuka minä olen tässä hetkessä
 
 
Ympärillä kylmät seinät
Sormet jotka löytävät rosoiset​ varjot
Kauniin pinnan alla
Lähempänä lohtu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, kun löytää karustakin jotakin hyvää.
Suloisen herkkää ihokosketusta runosi.
 

Käyttäjän kaikki runot