Suljettu osasto

Runoilija carpe diem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2006
Viimeksi paikalla: 7.9.2023 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1990



Kuka minä olen tässä hetkessä
 
 
Näe minut
Nyt tarvitsen pelastajan
Näe minut
Siniset silmäni hehkuvat
Näe minut
Pese puhtaaksi synneistä
Näe minut
Kosketa rajusti
Näe minut
Huudan metallisiin uriin
Näe minut
Kuinka muistutat minua
Näe minut 
Oveni on kylmä, sekä auki

Näe minut, hoen uudelleen ja uudelleen
Iltarukoukseni aikana, ovat pitäneet minut jo liikaa
Lattialta näen erilaisen lampun
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suljetulla osastolla on mukavaa, oikealla asenteella, kokemusta on.
 

Käyttäjän kaikki runot