Yksinäisyydessä ei ole tilaa kahdelle

Runoilija carpe diem

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2006
Viimeksi paikalla: 7.9.2023 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1990



Kuka minä olen tässä hetkessä
 
 
Luonut juureni
Tämän kannen alle

Selkärankaasi painautuen

Toiveena olen herännyt uuteen
Nähnyt taivaan syttyvän kipinöistä

Korkealle kurottanut

Kirjaillen yötaivaan helmaa
Toivoen jossain olevan meille aikaa

Pimeyden väripaletissa

Timantit silminä yön
Riisuvat kyyneleet poskipäiltä

Kuin anteeksi anoen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on hyvä olla yksin, mutta kahdestaan parhain <3
 

Käyttäjän kaikki runot