Periaate

Runoilija Drunken toy bunny

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2010
Viimeksi paikalla: 27.3.2023 8:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.2.1979

Syvempi raapaisu itsestäni: http://buklo46.wordpress.com/
 

Kuinka käteni vielä piirtävät
Vartalosi ääriviivoja
Tällä tyhjällä vuoteella
Jonka lakanoille annoit
Niin paljon itsestäsi
Niin monta tuntia
Joista yksi minuuttikin
Oli enemmän tunteita
Kuin aiemmissa vuosissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika hemmetin hyvin kirjoitettu

Vahvaa tunnetta, joka välittyy lukijalle. Vau.

toivon totisesti, että ole kokenut tämän.

minä olen. nyt jäljellä muisto ja kyynel silmäkulmassani ja runo, yksi niistä.

 

Käyttäjän kaikki runot