Desilusión

Runoilija TanDemi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2008
Viimeksi paikalla: 23.8.2017 12:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen,
Annoin sinulle koko sydämeni
Tänään,
Kadun ja suren virhettäni
Huomenna,
Valehtelen unohtaneeni sinut jo

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau. suoraan mun ajatuksista. :)

Hyvä runo, laittaa ajattelemaan!

Koskettavan kaunis ja niin herkkä.
Pidän. : ))

vau. suoraan mun ajatuksista. :)

Hyvä runo, laittaa ajattelemaan!

Koskettavan kaunis ja niin herkkä.
Pidän. : ))

 

Käyttäjän kaikki runot