Kohtaamisia yössä

Runoilija Cicyrus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Onni on olla oma itsensä, vailla kompromisseja, senkin uhalla että on onneton." - Alberto Moravia
 

Kohtaamisia yössä
Naisella ihmisen kokoinen reikä sydämessä
Olen sinun jos tahdot niin.

Minä pidin sinun varmoista liikkeistäsi
sinun äänestäsi ja
Minä salaa rakastin
sinua ja sinun vuosiasi

Kylmyyttä yössä
Tulitikkutehtaan tytön kohtalo toistuu ja
yksinäinen unta saa,
kun kipu kotona minut uneen tuudittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot