Ikuiselle taiteilijalle

Runoilija Ninniseni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen jotain, mitä sinä et ole.
Olen sitä, mitä et tule olemaan.
Olen vain minä, eikä se sinuun vaikuta
 

Olet löytänyt sen, maalauspaikan ikuisen.
Ainiaan hetken, kuvauksellisen.
Muistosi säilyy raameissa,
etenkin sydämessä kaipaavassa.

Selite: 
papalleni joka kuoli pitkäperjaintaina 2011, joka oli ikuinen taiteilija, ikuinen maalaaja, ikuinen valokuvaaja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista luopumista rakkaasta ja tärkeästä...onneksi muistot säilyvät ikuisesti:)

 

Käyttäjän kaikki runot