Nimetön

Runoilija Ninniseni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen jotain, mitä sinä et ole.
Olen sitä, mitä et tule olemaan.
Olen vain minä, eikä se sinuun vaikuta
 

Älä huoli sisko rakas,
kotisi on nyt paras.
Jonain päivänä sinne saavun,
yhdessä teemme jälleen laavun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana teos,
kaipausta pullollaan - muistoista runomittaan saatettu.

 

Käyttäjän kaikki runot