Tarvitsen

Runoilija Ninniseni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen jotain, mitä sinä et ole.
Olen sitä, mitä et tule olemaan.
Olen vain minä, eikä se sinuun vaikuta
 

Jos ei ole lähdettä tukemaan vahingoittuneita siipiäsi,
tule ja paina pääsi rinnalleni.
Sinua, juuri sinua tarvitsee aivan varmasti joku tässä maailmassa sillä minä olen luonasi.
Siispä, siispä juuri sinä, älä anna heikon itsesi tuhoutua.
Vaikka se ei ole silmissä paljoa, tahdon näyttää sinulle ihmeen.
Voitetaan vaikeudet yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja tunteita.
Hyvää synttärii ! C:

ihanan toiveikas runo!

 

Käyttäjän kaikki runot