Pelkään

Runoilija Ninniseni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen jotain, mitä sinä et ole.
Olen sitä, mitä et tule olemaan.
Olen vain minä, eikä se sinuun vaikuta
 

Pelkään sitä päivää kun tulet luokseni ja sanot että olet löytäny jonkun.
Jonkun jonka kanssa sinun on nyt helppo jatkaa matkaa.
Jonkun joka osaa rakastaa sinua oikealla tavalla ja kunnioittaa sinua.
Jonkun joka ei pelkää sanoa sinulle vastaan.
Jonkun joka ei ole minä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Menetyksen pelko on aivan hirviä, omaankin mieleen tämmöset ajatukset tulee valitettavan usein.. :<

 

Käyttäjän kaikki runot